måndag 19 juli 2010

Utflykt







Idag (på vår första semesterdag) har vi varit på utflykt. Med hjälp utav Gotlands guiden och en härlig frukost på balkongen så bestämde vi oss för att åka norr ut på Gotland, närmare bestämt Valleviken/Furillen. Måste säga att det var väldigt svårt att åka som passagerare och att inte svänga in på alla loppisar som man ser längs med vägen. Kanske lite tur också, annars kanske man aldrig skulle ha kommit fram.
Vårt första stopp blev underbara Rute Stenugnsbageri. Det är så mysigt där, med den härliga miljön. Med tanke på att vi skulle vidare på våran färd, så köpte vi med oss massor med gott! Deras fikabröd/matbröd är helt ljuvligt!
Efter vårat mini stopp så rullade bilen vidare till Furillen. Hade nästan glömt bort hur häftigt det är på Furillen. Vilket lugn man möts av, tiden står stilla man bara njuter. Perfekt att ta fram från arkivet i höstmörkret. Tyvärr så var restaurangen full för kvällen, så vi får spara det till ett annat tillfälle. För min del väldigt positivt, för då måste vi åka tillbaka snart igen.
Men mat skulle vi ha, så närmaste stället blev Sjökrogen Valleviken. Efter mycket god mat och fin utsikt så tackade vi för oss. Va det är härligt att ha semester!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar